Baş dönmesini şıp diye kesiyor! Bir tanesi bile şekeri, tansiyonu toplamada çok etkili

Meyveler suyla doludur ve lif, potasyum ve vitaminler gibi birçok besin içerir. Başınızın döndüğünü hissettiğinizde muz, şeftali, elma ve üzüm tüketin.

Badem, kaju ve ceviz, yağ asitleri ve vitaminler içerdikleri için kendinizi sersemlemiş hissettiğinizde yemek için harika atıştırmalıklardır.

Çantanızda her zaman çeşit çeşit kuru yemiş bulundurduğunuzdan emin olun. Hem tansiyonunuz hem de kan şekeriniz için gayet toparlayıcı seçeneklerdir.

Başınız döndüğünde salatalık ve havuç yiyebilirsiniz. Baş dönmesine anında yardımcı olabilecek demir, potasyum ve vitaminler bakımından zengindirler. Güzel bir salata tabağı hazırlayın ve elinizdeki tüm sebzeleri ekleyin.

Fındıklı granola barlar hem protein hem de karbonhidrat içeren atıştırmalıklardan biridir. Granola barları her zaman çantanızda bulundurun, çünkü baş dönmesi anında cankurtaran olabilirler.

Bazı insanlara çok tatlı gelse de bal, başınız döndüğünde tüketebileceğiniz en iyi yiyeceklerden biridir. Bal, baş dönmesinden kurtulmanıza ve kan şekerinizi hemen yükseltmenize yardımcı olabilecek hızlı etkili bir karbonhidrattır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x